The Power of the Mind leads to Balance for Eternity.

Kracht van de ziel, in balans zijn van het leven voor altijd.

De Power staat voor de helende kracht van onze geest die ons in staat stelt om moeilijkheden te overwinnen.

De Mind staat voor de innerlijke kracht die je instaat stelt te groeien en je zelf te zijn.

De Balance staat voor de balans tussen lichaam en geest. Hierbij zien we de mens als een geheel, de mens als een complexe wereld waar lichaam en geest elkaar beïnvloeden.

Power Mind Balance is er voor iedereen die een onbalans in het leven ervaart en die openstaan om die onbalans verder te onderzoeken. Deze onbalans kan ervaren worden in vormen van stress, spanning, onrust of andere lichamelijke klachten en die mogelijke het gevolg kunnen zijn van dieper liggende vragen als waar ga ik heen, ik loop vast wat moet ik doen of wie ben ik.

In een verkennend gesprek gaan we kijken naar het totaal beeld om te zien waarmee we je direct kunnen helpen. Afhankelijke jouw omstandigheden kunnen we hier denken aan een Reiki behandeling, een ontspanning massage of gewoon een goed coaching gesprek. Het doel hiervan is ruimte te creëren, ruimte die we gaan gebruiken in vervolg sessies om de dieper liggende vragen te onderzoeken.

Power Mind Balance bied vele mogelijkheden – bij ons staat de mens centraal. Gun je zelf de aandacht die je verdient en neem eens contact met ons op voor een gesprek.

Power Mind Balance
Oprichtster: Tilly Dijks
Email: info@powermindbalance.nl
Telefoon/WhatsApp: 06.45718455

Open chat
Neem contact met ons op
Hallo,
Leuk dat je geinteresseerd ben in Power Mind Balance; neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of afspraken,